Eenvoudig vermogensverdelingen en -verrekeningen maken met Juist!Alert-Echtscheiding

Bij de begeleiding van scheidende partners dient een verdeling of verrekening van het vermogen te worden opgesteld. In Juist!Alert-Echtscheiding maakt u deze vermogensopstelling in een handomdraai voor zowel scheidende partners die in (algehele of beperkte) gemeenschap zijn gehuwd als voor partners met huwelijkse voorwaarden.

Juist! Alert-Echtscheiding biedt bovendien de mogelijkheid meerdere verdelingsscenario’s in een dossier in beeld te brengen zodat u varianten snel en correct inzichtelijk kunt maken. Met de gebruiksvriendelijke verdelingstool, verdeelt u het vermogen tussen de partners en zijn de financiële consequenties van de gemaakte keuzes gelijk zichtbaar op uw scherm.

De vermogensstaat is vervolgens uiteraard te printen zodat deze kan worden gedeeld met cliënten of kan worden opgenomen in of toegevoegd aan het echtscheidingsconvenant.

Met Juist! Alert-Echtscheiding:

  • brengt u efficiënt en foutloos de vermogensafwikkeling bij echtscheiding in beeld;
  • verwerkt u eenvoudig meerdere afwikkelingscenario’s in hetzelfde dossier;
  • verwerkt u de vermogensopstelling overzichtelijk op 1 scherm;
  • worden de uitkomsten van de vermogensafwikkeling helder in een samenvatting met financiële consequenties en fiscale aandachtspunten gerapporteerd.

Juist! Alert-Echtscheiding, slimme software voor de echtscheidingspraktijk. Als echtscheidingsprofessional ook de vermogensafwikkeling voor uw cliënten optimaliseren en fiscale risico’s afdekken? Kijk op www.juistalert-echtscheiding.nl