Over Juist! Echtscheidingsfiscalisten

Bij Juist! Echtscheidingsfiscalisten wordt hoogwaardig fiscaal echtscheidingsadvies verstrekt aan zakelijke dienstverleners (accountantskantoren), advocaten, mediators, ondernemers en particulieren.

Drijvende kracht achter Juist! Echtscheidingsfiscalisten ben ik, Patrick Esselink. In het verleden ben ik werkzaam geweest als fiscaal jurist bij een aantal grote advieskantoren. Al snel ontstond daar de voorliefde voor gespecialiseerde advieswerkzaamheden voor vermogenden en ondernemers.

In de loop der jaren heb ik mij in het bijzonder bekwaamd op het terrein van integrale persoonlijke financiële planning en het doeltreffend inzetten van fiscale mogelijkheden. Vanuit die positie kwam ik al snel in aanraking met de fiscale advisering rondom echtscheidingen. Gespecialiseerde kennis op dat terrein bleek spaarzaam voorhanden.

Waarom de specialisatie tot echtscheidingsfiscalist voor mij een vanzelfsprekende keuze is? De redenen op een rij:

  • gedegen kennis van fiscale regelgeving;
  • een voorliefde voor het oplossen van complexe financiële puzzels;
  • toegevoegde waarde kunnen leveren in een heftige periode in iemands leven.

Een praktijk waarin ik tot op de dag van vandaag dagelijks met veel plezier, gedrevenheid en enthousiasme werkzaam ben.
Inmiddels, ruim 18 jaar verder, ben ik reeds 11 jaar als zelfstandig fiscaal adviseur betrokken bij veelal complexe echtscheidingen van ondernemers en particulieren. Hoewel mijn kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Apeldoorn, strekt mijn werkterrein zich uit door heel Nederland.

Doel als echtscheidingsfiscalist

Mijn rol als echtscheidingsfiscalist is iedere keer verschillend, het doel altijd het zelfde: het bereiken van een goede fiscale en financiële afwikkeling van uw echtscheiding.

Mijn kennis is toegespitst op de fiscale echtscheidingspraktijk. Mijn betrokkenheid bij de fiscale adviespraktijk Juist! Meesterfiscalisten waarborgt de noodzakelijke fiscale kennis die ik als echtscheidingsfiscalist inzet. Dat stelt mij in staat de effecten van veranderende wetgeving snel en praktijkgericht te kunnen vertalen.

Als echtscheidingsfiscalist streef ik naar een optimaal fiscaal en financieel advies. De bijzondere combinatie van kennis van het echtscheidingsrecht en van fiscale (on)mogelijkheden maakt mij tot een juiste partner voor uw fiscale en financiële echtscheidingsvraagstukken. Neemt u gerust vrijblijvend contact op om zelf te ondervinden wat ik voor u kan betekenen.