Nare verassingen bij echtscheiding voorkomen?

Controleer dan vandaag nog uw situatie met Juist! Alert-echtscheiding.

In ons systeem kunt u eenvoudig uw persoonlijke situatie zelf invullen, waarna onze adviseurs uw gegevens beoordelen. De controle van de gegevens wordt met u besproken en uitgelegd. Wat u zelf kunt, doet u zelf; waar u ons voor nodig heeft, zijn wij beschikbaar. Door deze efficiënte manier van werken, bent u voor slechts € 250,– verzekerd van een afwikkeling van uw echtscheiding zonder fiscale en financiële tegenvallers.

Juist! Alert Echtscheiding: in drie overzichtelijke stappen!

Stap 1: Inventariseren vermogen

Na aanmelding kunt u uw persoonlijke gegevens invoeren in Juist! Alert-Echtscheiding. Gegevens als woningwaarde, vermogen en banktegoeden zijn snel en makkelijk online in te voeren. Alles in één efficiënte tool.

Klik op foto voor vergroting…

Stap 2: Opstellen vermogensverdeling

Op basis van de eenvoudig in te voeren informatie, bespreekt u samen met onze adviseur de mogelijkheden voor de verdeling van het vermogen. Alle varianten zijn door te rekenen en de resultaten worden helder in beeld gebracht.

Klik op foto voor vergroting…

Stap 3: Signaleren fiscale aspecten

Juist! Alert-Echtscheiding toetst de gewenste vermogensafwikkeling op alle in de echtscheidingspraktijk voorkomende fiscale consequenties en risico’s. Aan de hand hiervan kunt u de meest gunstige of gewenste afwikkeling bespreken met onze adviseur. Risico’s zijn daarmee optimaal afgedekt.

Klik op foto voor vergroting…