Vacature fiscaal jurist

Vacature voor een haarscherpe fiscaal-jurist

Ben jij een haarscherpe, innovatieve en bevlogen fiscalist die geen uitdaging uit de weg gaat? Een oplossingsgerichte specialist die ondernemer en dga de weg wijst in complexe vraagstukken? Een kritische sparringpartner die heldere fiscale routes uitstippelt? Dan zijn wij bij Juist! Meesterfiscalisten naar jou op zoek. 

Wij zijn wij?

Juist! Meesterfiscalisten is een ervaren fiscaal adviesbureau met frisse ideeën. Met innovatieve producten zoals onze Fiscale Routeplanner. 100% gefocust op fiscale advisering met een eigenzinnige online presence. Anders dan anders. Een klein team dat met elkaar kan lezen en schrijven. Een informele sfeer, flexibele werktijden en zelfstandigheid. En vooral: prachtige klanten!

Waar we goed in zijn

Juist! Meesterfiscalisten zijn specialisten die houden van een persoonlijke aanpak. We zijn makkelijk bereikbare sparringpartners die mkb en dga scherp adviseren. Ook zijn we dé nummer 1 echtscheidingsfiscalist van Nederland en we zijn al jaren de ‘huisfiscalist’ voor een groot deel van de Nederlandse binnenvaart onder de naam Juist!Huuskes. Bijzondere combinatie? Misschien wel. Maar als je goed bent in je vak dan gebeurt dat eigenlijk ongemerkt.

Wie ben jij?

Ben jij een afgestudeerd fiscaal-jurist die gek is van het vak? Die graag complexe vraagstukken verandert in praktische oplossingen? En die voldoende ervaring heeft met het zelfstandig adviseren van klanten? Dan willen we je graag leren kennen.

Kom eens praten.

We kunnen er hier een heel uitgebreid verhaal van maken. Maar nóg liever gaan we met je om de tafel om in een informeel gesprek -wij houden namelijk niet van stress- van jou te horen waarom jij dé fiscalist bent die wij zoeken. We houden van een goed gesprek.

Stuur ons alvast je cv!

Herken jij je in onze expertises en uitgangspunten? Ga je met open vizier de uitdaging aan en ben je toe aan je volgende carrièremove? Dan pas je waarschijnlijk naadloos in het team. Stuur je motivatie en je cv naar info@juistmeesterfiscalisten. Als je meer over ons wil weten kun je ons ook gewoon even bellen op 055 302 00 20. We maken graag tijd voor je.

Over Juist! Meesterfiscalisten

Oprichter van Juist! Meesterfiscalisten is Mr. Patrick Esselink. Innovatieve en ervaren meester in fiscaal-juridisch advies. En voor alle duidelijkheid: Patrick is bepaald geen ‘stoffige jurist’, maar juist een toegankelijke adviseur. Helder en duidelijk. Een betrokken professional die weet waar hij over praat en je helpt met creatieve oplossingen.

Vergelijkbare blogs

Scheiden zonder fiscale risico's?

In de  brochure kun je lezen waar je bij de afwikkeling  rekening mee moet houden.

Fiscale echtscheidingscheck